Nové miesto pre hviezdy

Detail info
Close

MozART Group

MozART Group

Dátum: 18. februára 2025
Miesto: STARS auditorium, Bratislava
Adresa: Junácka 10, Bratislava

Vstupenky

Utorok
18
Feb 2025
19:00
MozART Group
STARS auditorium

Bratislava

Popis podujatia

MozART Group je sláčikový kvartet poľských hudobníkov, ktorý posúva hranice vážnej hudby k humornej show. Muzikanti spolu hrajú od roku 1995.           Na začiatku vystupovali s krátkymi hudobnými vtipmi v televízii. V roku 1997 sa zúčastnili súťaže mladých poľských kabaretov v Krakove a ešte v tom istom roku vystúpili s kabaretným programom s názvom " Mozart stále nažive". Od tejto doby koncertujú po celej Európe, Kanade, USA, Ázii a ďalších krajinách.

MozART Group je skvelým hudobným zážitkom pre všetky generácie. Svojím osobitým poňatím otvára širokú bránu ku klasickej hudbe každému a najmä tím, ktorí dodnes mali z klasickej hudby obavy. Kvarteto vo svojej jedinečnosti a virtuozite posúva hranice vážnej hudby, dokazuje divákom na všetkých kontinentoch, že fenomén hudby - aj bez slov - môže byť zdrojom smiechu a zábavy.

MozART Group v zložení: Filip Jaślar –  husle, Michal Sikorski – husle, Pawel Kowaluk – viola, Boleslaw Blaszczyk – violoncello.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top